Vadí vám zákazy kouření?

Patřím k lidem, kteří nikdy nekouřili, ale cigaretový kouř mi zase až tak nevadí. Nicméně jsem uvítala, když kuřáci měli zákaz kouření v restauracích, kde nikdo z nekuřáků nestojí o kouř s cigaret. K jídlu opravdu nee. Nicméně kuřákům se zákazy začaly množit a dnes je jen málo veřejných prostorů, kde si může kuřák zapálit a mám pochopení pro zarputilé kuřáky, že je to pro ně docela velký problém. Někteří kuřáci se ale snaží se svým zlozvykem něco dělat a pomalu přechází na méně škodlivé způsoby kouření jako jsou elektronické cigarety. Elektronické cigarety jsou šetrnější kuřáka, ale nekuřák pozná, že vedle něj někdo kouří.

elektronická cigareta

V restauracích je tak na majiteli restaurace, zda dovolí, aby se mohly v restauraci kouřit elektronické cigarety a jako nekuřák, do takových restaurací si na oběd nebo dobrou večeři nezajdu. Přešli jste z klasických cigaret na elektronické? Můžete vyzkoušet webové stránky e-cigo, kde najdete širokou paletu elektronických cigaret, např. voopoo. Jednoznačně svému zdraví elektrickou cigaretou ublížíte méně, než klasickou cigaretou, a i okolí vás bude mít více rádo. Elektronické cigarety totiž nevydávají tolik zápachu a tím neobtěžují tolik své okolí.

kouření

lektronické cigarety nejsou zárukou, že si můžete zakouřit kdekoliv. Místa, kde se vyskytují děti jsou pod přísným zákazem kouření čehokoliv. Jste kuřák a vadí vám omezení kouření na veřejných prostranstvích, o restauracích nemluvě? Bohužel, kouření škodí zdraví a tím že kouříte si jednoznačně ubližujete. Stát kouření toleruje, ale vy byste měli tolerovat, že nekuřákům se nechce trpět za vaše zlozvyky. Pokud neumíte s kouřením přestat, zkuste elektronické cigarety. Nejsou tak škodlivé, ale nejsou ani úplně bez chybičky. Dokud je ale nevyzkoušíte, nemůžete vědět, že byste nemohli přejít na tento alespoň částečně zdravější způsob kouření.